Roligt att så många gillar Stelor!

Anton Johansson tipsar om Hotel Stelor och om Björns nya projekt Roombler i en intervju. Emma Aspelin på tidningen Elle har skrivit om sin sommar på Gotland och om sina minnen från Stelor. Tillsammans med Maria Soxbo driver hon gotlandstips.se som uppmärksammat både Stelors hotell och kök.

Jessica Robinson besökte Stelor och Sverige med sin vän Sabrina Kulakowski, deras reseskildring finner ni på Jessicas blog. Deras reseskildring blev uppmärksammad på Volvos Overseas Delivery pages på facebook.

Elsa Billgren och hennes man Pontus de Wolfe besökte Stelor i samband med att Pontus spelade i ladan tillsammans med Salem al Fakir och Anna Järvinen. Pontus reseskildring kan du läsa här. Elsa har tagit helt fantastiska kort på deras vistelse på Gotland, dessa har hon tillsammans med text återgivit på flera ställen, både här och här och här och här.

Restaurangen har varit välbesökt i sommar. Här har vi några av våra gäster. Märta WolterKarolina Eriksson, Anton Johansson, Twingly, Jonas och Marie. Mia skrev om sin bröllopsdag som hon firade tillsammans med sin man på Stelor.

I våras blev vi utvalda att vara med i den mycket fina reseguiden Mr and mr Smith, här skriver de om Stelor. Vi har även fått uppmärksamhet på en spansk modeblog.

 

 

 

 

 

 

Roligt att så många gillar Stelor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s