Sommaren på Stelor

Det är sommar och jag njuter av den! Jag älskar att det är fullt med folk på gården. Människor som yogar, fikar, jobbar, äter och bor. Jag älskar att jag i år kan vara ute bland alla gäster och personal, prata, guida och hänga i baren. Jag har ägnat morgonen åt yoga med 30 andra pigga västergarnsbor, sedan pratat med våra danska gäster som idag ska runt och se på kyrkor (de kunde en heldel mer än mig om de gotländska kyrkorna, så jag vet inte vem som guidade vem), kramat om våra nyfunna New York-vänner som lämnar ön och Stelor idag efter en semester med några soltimmar i ett annars regnigt sommar-Sverige. Våra brittiska gäster ska öster ut idag och se på blommor på Närsholmen då de har förälskat sig i den gotländska floran och faunan. Jag trivs som värdinna och guide.

Till sommaren har vi fått tillbaka många stjärnor i personalstyrkan från förra säsongen, vilket vi är väldigt glada för. Vi byggde upp Stelor tillsammans med dessa personer och det känns skönt att de kommer tillbaka med sin energi, kärlek och kunskap. Vi har även tagit hjälp av nya helt fantastiskt kompetenta personer i restaurangen, både i köket och i servisen. Rätt person på rätt plats är absolut ett vinnande koncept!

Detta har möjliggjort för mig och Björn att vi kan ta en och annan ledig stund. I går satt vi i baren på Stelor och förra helgen seglade vi med Twingly-båten till Rindö, helt underbart härligt!

björn

Segel

About these ads
Sommaren på Stelor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s