Härligt med sommar!

…även när regnet vräker ner och det blåser halv storm ute.

Nu är sommaren här och vi börjar bli färdiga med alla bestyr inför uppstarten. Idag har Mia hållt i första yogapasset på loftet. Vi var ett härligt gäng som var uppe med tuppen och trotsade de knappa plusgraderna och blåsten. På loftet lyste små kulörta lampor och vi blev omstoppade med filtar av Mia. En skön morgonrutin som jag hoppas kunna hålla hela sommaren!

Imorgon serverar vi inte bara lunch och middag utan visar även bio och Maja kommer att ta hand om barn som vill aktivera sig på semestern mellan kl. 16 – 17.

Marco och Isabell har lagat upp hela middagsmenyn idag och det har doftat ljuvligt från köket. Vi har lagt upp menyn på hemsidan så att ni kan börja läska smaklökarna. Vill ni komma och äta så har vi öppet för både lunch och middag varje dag hela sommaren. Boka bord på telefonnummer 0707-960128.

Mia och Maja har ägnat dagen åt att baka bullar, kladdkakor, skorpor, saffranspannkaka och nötkakor som ni kan äta till vår hemmagjorda syrénsaft eller en kopp hederligt bryggkaffe (kaffemaskinen är på lagning).

Björn har snickrat skyltar så att ni ska hitta hit, Stefan har trimmat rabatterna och gräset i trädgården, Joel och Emma har riggat ljudet i ladan så att bion ska kunna visas imorgon. Emilia har strykt igenom hela tvätthögen och våra hotellgäster har suttit framför brasan i loungen och myst vid brasan.

Nu slår vi upp portarna inför sommaren, välkommen till Stelor!

About these ads
Härligt med sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s