Psst… vi har någonting stort på gång i ladan

Vi har bjudit in våra egna favoritartister och stå-up komiker till att uppträda i vår lada i sommar. Nils Landgren, Pontus de Wolf, Salem Al Fakir, Johannes Brost och Emil Jensen kommer att göra små intima framträdanden på vår hemmasnickrade scen.

Vi har spikat upp kulörta lampor i taket och fyllt kylen med Wisby Pils, sopat av cementgolvet, lagt ut mormors trasmattor på gruset framför scenen och hämtat bänkar från missionshuset.

Stelor bar

Vi hoppas att det blir vackra kvällar fyllda av värme, kärlek och fantastisk musik. Vill ni även njuta av vår mat så är restaurangen öppen som vanligt och vi har även 20 stycken platser på ladans balkong. Där kan ni sitta och titta på spelningarna samtidigt som vi serverar er en konsertmeny med ett dryckespaket specialkomponerat av Per Styregård.

Om du vill boka biletter så maila till info@stelor.se, vi har ett väldigt begränsat antal platser.

 

About these ads
Psst… vi har någonting stort på gång i ladan

4 reaktioner på ”Psst… vi har någonting stort på gång i ladan

    1. Tack! Förstår att ni har mycket att göra! Då vi tillbringar 6 veckor i Västergarn och kommer att ha en del gäster är det bra att kunna boka in intressanta kvällar!

      /Helena

      1. Helena! Våra spelningar kommer att bli något utöver det vanliga. Vi har även sommarbio i ladan på tisdagar där vi visar klassiker och på söndagar har vi lammgrillningar. Däremellan kommer vi nog hitta på några extra saker. Vi lägger upp allt info här på bloggen bloggen och på Facebook!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s