Familjen växer, två blir fyra

Jag och Björn har hittat världens härligaste Joanna och Johan som tillsammans med oss kommer att driva Hotel Stelor. Björn och Joanna har jobbat med varandra tidigare då de bland annat har anordnat TED-x Almedalen tillsammans.

Team Stelor

När jag och Joanna träffades i våras så insåg vi att vi närde samma drömmar om att driva och utveckla en kreativ mötesplats på Gotland. Både Johan och Joanna hade länge pratat om drömmen om att driva ett eget hotell, gärna på Gotland. Jag och Björn hade under vintern börjat fundera över hur nästa steg i Stelors utveckling skulle se ut. Vårt mål är att gården ständigt ska utvecklas och ge besökarna nya och spännande intryck. Vi insåg att vi ville få in flera spännande tankar och idéer i företaget för att kunna förverkliga alla de drömmar och planer som vi bär på. När möjligheten dök upp så var beslutet inte svårt att ta.

Joanna och Johan kliver inte bara in med en fantastisk inspiration och energi utan även en otrolig kompetens. Joanna jobbar med kommunikation, framförallt mot mat, resor och konst. Hon har ett imponerande eget driv och förmåga att organisera och realisera. Hon är director för konstmässan MARKET. Joanna kommer bland annat att utveckla Stelors spelningar och biovisningar i ladan. Hon kommer även se till att vi får över häftiga och inspirerande föreläsare för både mat- och vinupplevelser i restaurangen.

Johan är fotograf, tidningsmakare, resejournalist och livsnjutare. Han är chefsredaktör för tidningen RES och har rest i över 80 länder, men anser ändå att Gotland är världens vackraste plats. Som hotellfantast med tusentals hotellkuddar under huvudet så har han länge närt en dröm om att driva ett eget hotell.

Stelor har på kort tid blivit en internationell mötesplats med ett stort hjärta. Med Johans estetiska öga, Joannas organisationsförmåga, Björns tekniska kunnande och våra gemensamma outtömliga drömmar så kommer Stelor fortsätta att utvecklas med både hjärta och själ.

Vi hoppas att ni kommer och besöker oss snart!

About these ads
Familjen växer, två blir fyra

3 reaktioner på ”Familjen växer, två blir fyra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s