Sommarnostalgi

 

SKRIET på scen. Den här veckan jobbar jag med att boka artister för stundande sommar. Förutom spelningar så kommer vi att fortsätta med sommarbion, tillsammans kommer vi följa fotbolls EM och OS på duk. Vi kommer även att ansöka om serveringstillstånd i stora ladan så att ni kan njuta av en kall öl till fotbollsmatchen eller musiken. Vet du något band som borde spela på Stelor, hör av dig!

About these ads
Sommarnostalgi

En reaktion på ”Sommarnostalgi

  1. The last one is my favorite as well! Thanks for spoitpng by and letting me know. The evening was indeed wonderful! I look forward to visiting and discovering your blog.See you in the streets,Paris Paul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s