Jag har precis börjat använda mig av tjänsterna Fancy och Pinterest

Det fascinerar mig hur stor betydelse bilder har för mitt välbefinnande och för min lust att utvecklas. Bilderna ger mig inspiration till både matlagning, semestertankar, drömmar, kläder och undervisning. Jag gillar det nya sättet att sortera sina tankar, genom bilder.

Stelor
Stelor

Jag tänker också att det är precis så här jag vill hitta mitt hotell när jag ska åka på semester eller mina skor som jag ska köpa till hösten. I en serie bilder som kan beskriva både stämningen, känslan och atmosfären. Standard, service och läge, allt detta går att beskriva genom bilder. Jag vill se produkten/ tjänsten i ett sammanhang. Jag vill kunna föreställa mig hur jag kommer se ut i skorna när jag vandrar ner för 5th avenue på Manhattan. Drömmarna är minst lika viktiga som verkligheten. När jag bokar ett rum vill jag veta vilket rum det är, veta hur jag kommer känna mig när jag bor där. Det är inte ett rum eller ett par skor jag vill köpa. Det är en känsla. En känsla av att skorna skulle kunna ta mig till New York eller att rummet skulle få mig att vilja skriva en bok.

Hotel Stelor
Hotel Stelor
Room 6
Room 6
Room 4
Room 4


För två veckor sedan startade jag upp mitt pinterestkonto och idag har vi haft mer än 1000 repins på bilder från Stelors hemsida.

Stelor
Stelor
Room 5
Room 5
About these ads
Jag har precis börjat använda mig av tjänsterna Fancy och Pinterest

6 reaktioner på ”Jag har precis börjat använda mig av tjänsterna Fancy och Pinterest

 1. Mia skriver:

  Att få veta innan så man kan fantisera om hur det kommer att bli på hotellet man ska bo är bra så man inte fantiserar efter vad man tror o blir besviken sen. har just bott på hotell i Söderhamn o det blev inta vad jag tänkt mig…. Stelor är bra!!

 2. Hej Karin,
  Jag och mina kollegor är väldigt nyfikna på hur du fått fram att det är över 1000 repins. När man går in på ert Pinterestkonto så ligger det ju inte jättemånga bilder där än så länge. Det skulle vara intressant att höra hur du gjort för att få fram siffran 1000, vi kan inte hitta något sätt att spåra hur bilderna pinnas vidare, eller om bilderna på en specifik hemsida pinnas.
  Kul om du kan dela med dig denna info!
  Vh Carina

  1. Hej Carina. Jag gick in på pinterest.com/source/stelor.se för att få fram informationen. Dock vet jag inte hur pålitlig den var då jag nu inte verkar ha mer än 100. Kanske jag som sett fel?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s