Första bröllopet på Stelor

18 februari 2012, en helt underbar dag! Min lillasyster Maja gifte sig med sin Jonas i ladan på Stelor.

Bröllop

Bröllop

Ladan var upplyst med levande ljus och små ljusslingor som slingrade kring träbalkarna. Vigselförrättaren, Sonja, fick låna en ficklampa för att kunna se i det dunkla ljuset. Brudparet strålade brevid varandra på en uppbyggd scen stående på en röd matta. Vinden ven utanför och vännernas ögon var blanka av alla känslor. Tristan sjöng Merry me, en dikt lästes upp och sedan sa de ja!

Vigsel

Vigsel

Middagen hölls inne i restaurangen med vegetariskt tema. Till förrätt åt vi en grön ärtsoppa med champagne, varmrätten var en fantastisk vegetarisk buffé och vi avslutade med en raw-food tårta. Brudvisning (en gotländsk tradition där bruden visas upp för bygden) hölls traditionsenligt inne på hotellet. Sedan spelade ett liveband musik natten lång och alla gästerna dansade sig svettiga.

Brudparet

Brudparet

En fantastisk dag att bära med i minnet!

Categories: Mat, Spelning | 3 kommentarer

Post navigation

3 thoughts on “Första bröllopet på Stelor

  1. Berit

    Vilket vackert brudpar!!!

  2. Ulla

    En magisk dag, en magisk kväll, ett underbart vackert brudpar strålade i kapp under ”brudvisningen” i brasans sken på Stelor… vi, bygdens folk, njöt av både drickan och kringlan, som traditionen bjuder, tack för att vi fick vara med!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com. Adventure Journal-temat.

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: