Ta hand om dig själv

Hej jag heter Mia Rosvall och jobbar som massör på Hotel Stelor. Har jobbat med massage sen 1999 så det har blivit några år nu. Det jag har kommit fram till under dessa år är att helheten hos människan är väldigt viktig. Därför jobbar jag utöver den klassiska massagen även med en healingmassage.  Där kommer man åt både de fysiska och själsliga spänningarna i kroppen. För det måste finnas balans mellan det fysiska och det psykiska. Vid stora psykiska påfrestningar upplever många fysisk smärta och lika så tvärt om, fysisk smärta är påfrestande för psyket.

Vi är duktiga på att sköta om många saker tex bilar, båtar och hus mm. men oss själva glömmer vi lätt bort, eller så sätter vi oss långt ner på prioteringslistan. Här är massagen viktig då den hjälper dig att få en bättre kroppsuppfattning vilket gör det lättare att lyssna o tolka kroppen signaler. Man kan även använda massagen som friskvård i förebyggande syfte för att slippa få ont o orka mer.

Jag jobbar både med hotellgäster och med kunder utifrån. Om ni är intresserade av en behandling kan ni boka tid på mia@stelor.se eller ringa mig på 0707-400063.

Jag är inte bara massör utan även mamma till Karin. Jag har varit med i Stelor-projektet sedan starten genom diverse målnings-/ gräsklippnings-/ städnings-/ bakningsprojekt och i somras jobbade jag i köket. Jag brinner för friskvård och människor och det är verkligen roligt att vi nu kan erbjuda massage i den vackra miljön på Stelor. Nu ska jag ut och skotta snö så att kunderna kan ta sig in i hotellet!

About these ads
Ta hand om dig själv

En reaktion på ”Ta hand om dig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s