Hotell-gotland goes social

Anton föreläserUnder den senaste tiden har det blivit uppenbart vilken kraft som frigörs när tröskeln för att göra sin röst hörd sänks till ett minimum och där informationen ostoppbart flödar i en aldrig sinande ström. Regimer faller, slutna samhällen öppnas och missförhållanden avslöjas på löpande band.

Mitt i denna omvälvande tid träffas 22 människor från den gotländska hotellnäringen. Agendan för dagen; hur förhålla sig till denna nya värld? Är det något man skall hålla sig så långt borta från som man bara kan eller är det något som bör omfamnas? Mannen som sitter inne på svaren har tagit sig över havet för att sprida sin visdom också till denna, den östraste utposten i landet.

Anton Johansson, från Twingly, föreläste i torsdags för Gotlands Hotell & Pensionatvärdar ute hos oss på Hotel Stelor. Under 3 fullspäckade timmar talade han om hur och varför reseindustrin måste omfamna sociala medier. Och att man bör göra det nu och inte sen. Med på workshopen representanter från Hotell S:t Clemens, Strand Hotel, Solhem Hotel, Clarion Hotel, Gotlandsresor, Gotlands Konferens & Turistservice och Hotell Gute & Breda Blick.

Antons presentation hittar ni här.

Jag sa en gång följande i en interjuv:

Because of social media, hotels are forced to deliver real value”.

Det får man inte glömma bort, att i och med den ökade transparensen så går det inte i längden att sälja något som inte levererar. Utan en helt fantastik produkt så hjälper inga mediestrategier i världen. Be honest and do good shit är en paroll som Joakim Jardenberg ofta predikar. Det är ju faktiskt inte svårare än så ;-)

About these ads
Hotell-gotland goes social

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s