Spa

    • Mia Rosvall är vår första fast anställda medarbetare på Stelor. Hon har arbetat hos oss hela året i köket men nu är hon fast anställd som massör. Vi kommer att ha spa-avdelningen öppen året runt för både hotellgäster och allmänheten. Vi har redan flera företag som erbjuder sina anställda massage som friskvård, vilket vi kommer att utveckla under våren.

      Jag ser fram emot att kunna erbjuda eftermiddagsmys med långpromenad  kring Paviken, afternoon tea, bad i balja under stjärnhimmeln, massage och sedan middag i loungen vid den sprakande elden i vintermörkret!

      Mia Rosvall är certifierad massör sedan 1998 med lång erfarenhet av yrket. Hon har arbetat mycket med idrottsskador, fibropatienter och utbrända personer. Mia anser att balansen mellan kropp och själ är viktig och erbjuder även en änglamassage där även healing ingår.

About these ads
Spa

2 reaktioner på ”Spa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s