Öppet i höst

Hotellet är öppet hela hösten för både privatpersoner och konferenser. Restaurangen öppnar vi upp för större sällskap som bokar ända fram till årsskiftet. Vi har även olika evenemang inbokade som du bör skriva upp i almanackan redan nu:

Den 14:e oktober (nu på fredag) har vi öppet för både mat- och bargäster. Om du vill äta bokar du bord på 0707-960128.

Den 10:e och 11:e november har vi gåsamiddag på Stelor. Vi serverar både svartsoppa och gås. Boka bord redan nu, vi tar emot 35 gäster per kväll.

Den 19:e november kommer vi att erbjuda en whiskeyprovning i loungen på hotellet. Provningen börjar vid 18-tiden. För mer information eller bokning ring eller maila Björn, 0702-355435. bjorn@stelor.se

Donnergymnasiet gästspelar på Stelor under 4 veckor. Du kommer kunna äta en 3-rätters meny som restaurangeleverna både tillagat och serverar. Det finns även en dagens husman för er som inte hinner med en trerätters på lunchen. Temat i år är lokalt odlat och genuin matkonst. Detta gästspel sker på torsdagar och fredagar v. 47-50. Bokning sker till Karin 0707-960128

Onsdag, torsdag och söndag under de två första veckorna i december så dukar vi upp Stelors egna julbord. (30:e nov, 1:a, 4:e, 7:e, 8:e och 11:e december.)

Vi kommer att göra en repris på den omtyckta vinprovningen och avsmakningsmenyn som vi anordnade tillsammans med Richard Gabrielsson. Den 2:a, 3:e, 9:e och 10:e december så kommer vi servera en vintermeny med 5 rätter som är inspirerade av julen tillsammans med Richards utvalda viner. Richard delar med sig av sitt kunnande om vinerna under middagen precis som förra gången. Ett väldigt trevlig alternativ till det traditionella julbordet.

Hjärtligt välkomna!

 

About these ads
Öppet i höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s