I baren på Stelor

Kopplar av med en Sleepy Bulldog i Stelors bar denna Lördagskväll. Snart kommer köttbullar från köket som Karin lagar. Björn har fullt upp i baren med ölservering och notor på vift. En tysk som bor i vetenskapsrummet äter kladdkaka och sippar på ett glas rött vid ett av fönsterborden. Familjen som just avslutat sin trerättersmiddag sitter och inväntar kaffe. I fönstren brinner stearinljusen stämningsfullt, och ur högtalarna strömmar Tom Waits lugnande röst ut över restaurangen. Om ett tag väntar en natt i salen, alldeles för mig själv…en kväll i lyx helt enkelt.

About these ads
I baren på Stelor

2 reaktioner på ”I baren på Stelor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s