Det händer en del

Long time no see.

Det är nu vi borde rapportera om våra äventyr som mest. Det händer fantastiska saker på Hotel Stelor. Men tempot är uppskruvat och tiden är knapp innan säsongen drar igång. Vi håller på med det sista pillet överallt på bygget. Jag ska försöka sammanfatta vad som har hänt de senaste veckorna.

I restaurangen så har köket växt fram med kakel både in- och utvändigt, eproxigolv och värsta fläktsystemet. Matsalens väggar är bredspacklade, golven målade i en vetegrå färg och väggarna är av färgen strå. Baren är nu en vacker pjäs mitt i rummet där 10 barstolar får plats. Toaletterna är på plats och nu väntar vi med spänning på köksutrustningen som är på lite villovägar.

Trädgården har mejslats fram och uteserveringen är anlagd med utrullat gräs och runt huset har vi sått med frön. Gångarna är fyllda med grus och gräset klippt. Längst ner på gården har vi stängslat upp med lammstängsel och i hagen går nu fåren Bärit och Alicia med fyra små lamm.

I huset står nu 6 rum färdiga. Helt fantastiskt vackra blev de. I morgon ska vi städa, putsa fönster och få bort allt byggdamm. På torsdag kommer Sanna och Kalle hit och så ska vi möblera upp alla rum!

Vi har satt menyn och beställt allt porslin. Vi har fått alkoholtillståndet och bestämt oss för en dryckeslista till sommaren. Vi har gjort ett reklamutskick till boende i Västergarn, Sanda och Tofta om vår invigning den 2:a Juni.

Nu är mormor här och lagar mat och städar hemma i huset. Det är fantastiskt roligt och jag ska försöka göra en mer sammanhängande resumé så fort tiden är mer på min sida!

About these ads
Det händer en del

3 reaktioner på ”Det händer en del

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s