Anna Sundström börjar på Hotel Stelor!

Första arbetsdagen på Stelor avklarad, allt gick bra, och nu påbörjar jag dag två med några koppar kaffe i Karins och Björns kök. Idag blir det till att måla lite lada, hämta möbler till rummen, och fix med några bilder som skickas iväg till en tidning. Jag är ju inte bara anställd som arbetande piga på Stelor, jag är också fotograf och plåtar det mesta som syns på Hotel Stelors hemsida. Det har varit en utmaning att få en arbetsplats att se ut som ett hotell…men snart står rummen klara och då kommer det bilder där hotellet syns i sin helhet och med alla dess finesser! På väggarna har ju värdparet Milton kommit på den fantastiska iden att hänga konst från olika konstnärer. Där kommer även jag få hänga några av mina fotografier och ska sätta mig i dagarna och titta igenom gamla hårdiskar och fotokartonger. Ta gärna en titt på min hemsida eller fotoblogg, och kom gärna med förslag om du ser nån bild som skulle passa extra bra på Stelors väggar!

Jag kommer jobba här i sommar och håller till i restaurangen, förhoppningsvis springandes mellan välfyllda bord och hungriga gäster! Ser fram emot att träffa er!

Anna Sundström
Anna Sundström

//Anna.

Anna Sundström börjar på Hotel Stelor!

En reaktion på ”Anna Sundström börjar på Hotel Stelor!

  1. Maud skriver:

    Lycka till Anna! Dina foton är fantastiska!Som lärare är det inte alltid man träffar på sina gamla elever senare i livet men desto roligare när man gör det som jag nu gör med dig!Tiden har rast iväg sedan sist vi träffades och då var väl du 11-12 år? Vi ses i sommar!

    Mvh Maud som fortfarande älskar läraryrket men nu med fokus på flerspråkiga elever från alla världens hörn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s