Valborg

Det har blivit vår och tiden bara rasar iväg. Det är 6 månader sedan vi började bygga om Stelor och nu börjar det likna ett hotell. Jag ska skriva mycket mer om omvandlingen av hus till hotell en annan dag.

Valborg
Valborg

Nu vill jag skriva om Valborgshelgen, en helt fantastisk helg! Vi hade bjudit in till arbete på gården, och vilken arbetshelg det blev. På fredagskvällen städade jag och Björn ur byggdammet ur huset och Anders kom och hjälpte oss att bära upp sängar mitt i natten. Vi bäddade upp med nya lakan och hämtade sedan våra första gäster vid båten.

Sängar
Sängar

Morgonen efter hade vi uppställning på gården kl. 8.00. Det var strålande sol och alla vänner var klädda i fina arbetskläder. Båda ladorna blev målade, trädgården krattad, golvet slipat och målat, taket skrapat, element målade, badrumsinredning inburen, lammstängsel uppsatt, korv grillad (och äten), koja riven, blommor planterade, trädgårdsmöbler hopskruvade, ved kapad och löv brändes. Kvällen avslutades med middag i restaurangen och valborgseld utanför ladan med tillhörande sång till våren. Martin och Hugo hade under dagen komponerat ihop en fantastisk text som de framförde vid brasan.

Målning
Målning
Ved
Ved
Kojan demoleras
Kojan demoleras
Korvgrillning
Korvgrillning

Vi är alldeles varma i hjärtat av allt engagemang och hjälpsamhet från alla vänner, ett stort tack till er alla!

Valborgseld
Valborgseld
About these ads
Valborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s