Valborgsfirande

Att bygga hotell är en ständig kamp mot tiden. Vi fick tillträde till Stelor i oktober och sedan november har det ständigt varit snickare, rörmokare och elektriker på plats. Nu börjar det faktiskt att likna ett hotell med väggar, badrum, golv och fönster och det blir helt underbart bra!

Hotel Stelor
Hotel Stelor

Vi har varit fullt fokuserade på uppdraget att bygga upp en verksamhet, eller mest bygga upp fysiska rum och hus. Nu måste vårt fokus samtidigt ligga på att informera om vår existens. Stelor kommer bli en fantastisk plats att bo på, hjälp oss gärna att sprida informationen till nära och kära att det nu går att boka rum.

Boka rum:

Redan 1:a maj så ska rummen vara klara för betagäster. Boka in ett besök på Gotland för bara 400 kr/ dubbelrum  ink frukost.

Från den 13:e maj öppnar vi på riktigt. Vi har två minisviter och fyra dubbelrum som kostar från 1395 kr / natt.

För att boka antingen betanätter eller rum inför sommaren ringer du 0707-960128 eller mailar karin@stelor.se

Arbetshelg: Vi har tidigare aviserat att vi kommer att ordna arbetshelger. Vi har talat om 1:a och 2:a helgen i april. Nu när snön envist har legat kvar på marken och trädgårdsarbetet där med har senarelagts lite så tänker vi slå ihop de båda helgerna till en. Helgen som ni ska boka in i era almanackor är Valborgshelgen. Vi börjar på lördagsmorgonen den 30:e med lammstängseluppsättning, målning, krattning, möbelbärning, grävning, plantering osv. Lunch i form av grillkorv (med och utan kött) intas i trädgården. När solen går ner tänder vi elden och firar valborgsmässoafton med brasa, sång och middag.

Valborgselden blir större!
Valborgselden blir större

Söndagen bjuder även den på trädgårdsarbete och till lunch blir det soppa och bröd.

Att ta med till arbetshelgen: Oömma och varma kläder, gärna ett redskap som man tror att man kan ha användning för, dricka till kvällen, lakan för er som ska bo kvar, ta gärna med en vän eller två!

Vi bjuder på: Hårt kroppsarbete, mat både lördag och söndag, valborgsbrasa, fest, boende.

För att kunna planera helgen så vill vi att ni anmäler er till karin@stelor.se. Uppge när ni anländer till ön om ni vill att vi hämtar er vid båten eller flyget. Skriv om ni kommer att vara med båda dagarna eller bara en. Kan ni inte vara med på dagarna så får man självklart dyka upp på valborgsfirandet på kvällen i alla fall! Informera om ni vill bo kvar och om ni vill ha specialkost.

About these ads
Valborgsfirande

2 reaktioner på ”Valborgsfirande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s