Snabbtur till fastlandet

I onsdags kväll tog vi båten över till fastlandet för att inhandla lite saker. Karin hade fått nys om en chesterfieldsoffa med tillhörande fåtöljer. Tyvärr så befann sig möblerna i Kristianstad så det blev en nätt liten körtur. Vi kom fram vid midnatt, lastade in möblerna i hästtransporten, vände tillbaks och körde upp till Karins syster Maja som bor i Kalmar. Dit kom vi vid 4-tiden på natten.

Torsdagen spenderades till största delen på sängvaruhuset Sova. Där fastnade vi för ett sängmärke som heter Jensen. Väldigt sköna sängar som vi tror kommer att ge den komfort vi vill ha på hotellet. Det man (läs jag) inte tänker på när man skall inhandla sängar är allt som kommer till. Det skall vara ben till sängarna, bäddmadrasskydd, extra bäddmadrasser, underlakan, täcken, kuddar, påslakan osv. Listan kan göras oändlig verkar det som.

Efter att ha spenderat dagen i Kalmar så gav vi oss av norrut  mot Oskarshamn igen. På vägen stannade vi till vid en kvinna som hade en espressomaskin att sälja. Det visade sig vara ett gott exemplar så vi slog till. I dealen fick vi också med en hel massa porslin, så mycket att vi faktiskt hade stora problem att få med oss allt hem, trots att vi hade med oss en hästkärra.

la Scala EspressoFåtölj

Stjärnkikare

About these ads
Snabbtur till fastlandet

7 reaktioner på ”Snabbtur till fastlandet

  1. Schyssta grejer! Jag kommer gärna förbi någon gång och provligga i sängerna, provsmaka espresson och så där :))

    Mest tycker jag dock om den stiliga kikaren! Coolt! En sådan skulle vi behöva i Grythyttan. Varifrån har ni den, om jag får fråga?

  2. maud skriver:

    Snyggt jobbat! Vilken fin soffa! Sitter hos kusin Sanna och har visat henne en del av er blogg!

    Kan ni sända lite av er energi till mig??? Jag behöver den!!!!

    Kramar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s