Givande möte

Kommer precis från ett möte med brandingenjör Per Svensson och arkitekt Andreas Forsberg. Vi har diskuterat planlösning, brandskydd och sprinklersystem. Eftersom vi vill behålla mycket av den gamla charmen i huset och göra så lite åverkan som möjligt utanpå så har vi konsulterat Per Svensson. Han ska hitta tekniska lösningar som gör att vi slipper brandstegar och att vi kan behålla mycket av den gamla snickarglädjen inne i byggnaden. Det var ett givande möte. Tillsammans med Andreas har vi satt planlösningen och Per hade mycket idéer bland annat hur sprinklersystem kan lösa många av våra frågetecken kring utrymningsvägar och trapphusavskiljare.

About these ads
Givande möte

En reaktion på ”Givande möte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s