Lützendimma över Stelor

MammaIdag tackar vi mamma och Stefan för en heldag av krattande, eldande, släpande och sågande.

 

Caesar hjälper StefanDimmaLöv blir aska

About these ads
Lützendimma över Stelor

4 reaktioner på ”Lützendimma över Stelor

  1. Hej – under helgen har vi haft ett rätt likadant program i Grythyttan. Våra två stora fast döda lönn sågs ner av en arborist och sedan har vi haft gymmet på gräsmattan. Med andra ord det gällde att stapla jättelika trä-bitar… Ska blogga om det snart också. Med bilder förstås.

  2. Hehehe :) Mikko och jag beklagar oss till lika delar över våra muskelvärk. Mikko till och med sa ”Nu vet jag att jag är en rätt gammal och otränat office-worker”… Men jag tänker att fortsätter med en Friskis-styrka-bas-pass ikväll. Borde kännas som en ”walk in the park” i jämförelse med helgens kraftutmaningar ;) .

  3. […] När vi så fick tillträde så slog omfattningen och storleken på projektet emot oss och vi fick verkligen kämpa för att inte ge upp innan vi ens hade börjat. Vi hade till en början stora problem, för vi ville verkligen sätta igång med saker, men det mesta kräver medverkan av någon eller några av de personer som nämndes ovan. Snickarna skulle inte komma förens i mitten av november. Det vi kunde göra var att ta oss an trädgården och det gjorde vi också. Det finns bland annat dokumenterat här, här och här. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s