Gang of four

Peder, Jens och Henrik med gearIdag har Jens och Peder (bröder) och min bror Henrik varit och hjälpt mig på Stelor.

Vi delade upp oss i två lag, där det naturligt blev så att de äldre utgjorde ett lag och den yngre ett. De yngre spjuvren ville så klart köra maskinerna eftersom de låter högt och luktar bensin. Jens och jag lät dem hållas då vi med vår långa livserfarenhet näppeligen har något behov av att få vår manlighet bekräftad. Så glada i hågen och med solsken i blick tog sig Peder och Henke an baksidan med röjsågarna i hösta hugg.

Trädgården är 21 000 kvm stor och har inte riktigt fått den kärlek den behöver på senaste tiden, så det finns massor att göra där. Målet med dagen var att få ner så mycket sly som möjligt på baksidan. Jag tycker verkligen att det är spännande att se den trädgård som faktiskt finns där under det döda gräset och slyet växa fram.

Henke och Peder in action...

Jag och Jens fick den lite mer mundana uppgiften att kratta löv, något som kanske framförallt Jens inte tog emot så väl i början. Han ville ju också köra maskin. Men han fann sig i sin situation och efter ett tag lyckades vi till och med hitta någon slags mening i vår tilldelade uppgift.

Det har varit en riktigt lyckad dag med hårt kroppsarbete i goda vänners lag. Hundarna tyckte inte heller det var så dumt att springa omkring i trädgården hela dagen.

Ett stort tack till Jens, Peder och Henrik för all den fantastiska hjälpen! Låt oss göra det igen någon dag :). Jag bugar och tackar boys…

 

Jens hittar meningen med lövkrattningPojkarna och hundarna glada och nöjda efter en hård arbetsdag

Categories: Trädgård, Ute | 7 kommentarer

Post navigation

7 thoughts on “Gang of four

 1. Vad duktiga ni har varit! Tack för all hjälp, det blev fantastiskt fint.

 2. Jennie Olofsson

  Lysande, ut med pojkarna i den friska luften. Jag kan tänka mig att de lite yngre var mycket nöjda över sina brummande maskiner.
  Det är då en gigantisk trädgård som gömmer sig där bakom husen det har jag inte uppfattat tidigare. Det kommer verkligen bli spännande att följa ert hotelprojekt, självklart får ni säga till om jag kan hjälpa med något någongång under vägen.
  Hälsningar ifrån Bornholm

 3. Härligt!! :))

 4. maud milton

  Härligt pojkar! Förr i världen skrattade man när en framtidsforskare spådde att man i framtiden skulle betala för att träna kroppen! Och dessutom göra det inomhus!! Er aktivitet måste vara bättre än gymträning!!Härligt!Och tillsammans är man starkare eller hur?

  Mamma Maud

 5. OG

  Björn,du får påminna Jens om att ta av sina arbetsbyxor ibland. Visst det känns kanske lite manligt, men det vore kul att se han i ett par jeans ibland också..

 6. Pingback: 2010 i retrospekt « Stelor towers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com. Adventure Journal-temat.

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: