Kreativ helg

 

Helgen har varit underbart kreativ. Elin Rahnberg har hjälpt oss att ta fram ett namn till vår verksamhet, gjort en början till en loggotyp och tagit fram skisser på hur hotellet ska inredas. Efter mycket tänkande har vi tillsammans kommit fram till namnet Hotel Stelor. Jag älskar namnet och nu känns det helt rätt. Vi är glada att plocka med oss historien i form av gårdsnamnet in i vårt framtida livsprojekt. Loggan är inte riktigt färdigställd men den är på god väg. Vi är väldigt glada att Elin lyckas fånga upp alla våra tankar som snurrar runt som vilsna sateliter. Vi har så mycket tankar och bilder i huvudet som Elin kan plocka fram och visualisera åt oss. Alla rum har fått en egen karaktär och stil (än så länge på pappret). Elin har gjort detaljrika props som det heter på fackspråk, det är samma sak som inredningslistor.

 

Elin

 

 

Anna Sundström har tagit de första korten till hemsidan. Det var lite dåligt väder och alla träden hade tappat löven så förutsättningarna för vackra omgivningsbilder var inte de bästa men Anna lyckades ändå ta helt fantastiska kort!

Vi avslutade helgen med ett möte med Andreas Forsberg vår arkitekt. Han hade ritat på utbyggnaden som vi har planerat att bygga på baksidan av huset. Efter 3 timmars diskussion kom vi fram till att inte göra en påbyggnad på det gamla huset. Istället kommer vi att bygga ett hus med 4 rum längre ner i trädgården. Det blir en bra lösning där vi kan fokusera på huvudbyggnaden först och få den färdig till sommaren. Vi kommer att bli av med två rum men får istället dusch och toalett på varje rum. Med den här lösningen kan vi utnyttja vår underbart vackra trädgård på ett bättre sätt.  Andreas visade oss hans senaste projekt, Kulturkuben, när vi var klara med tankevurpor kring vårt hus. Den är byggd på Furillen och liknar inget jag tidigare sett, väldigt inspirerande.

Det var en givande helg och vi hade väldigt trevligt!

About these ads
Kreativ helg

5 reaktioner på ”Kreativ helg

  1. maud milton skriver:

    Namnet Hotel Stelor låter nyskapande samtidigt som det har historiens vingar med sig, Bilderna till hemsidan är otroligt vackra!

    Maud

  2. Anki Schandl skriver:

    Sååå vackra och stämningsfulla bilder och det känns så lyxigt att få se detta spännande projekt växa fram på nära håll.

    Kram/Ankan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s