Dag 12

Igår var vi på ett inledande möte på samhällsbyggnadsförvaltningen. Ett långt namn på en myndighet i en lång byggnad med många kontor, men ett ganska kort möte. Vi träffade en tjänsteman vid namn Per. Han talade om att vi kommer behöva söka bygglov, vilket vi så klart hade hoppats på att slippa. Fastigheten ligger utanför planlagt område, men i närheten av en större anhopning hus (mer än 19) vilket gör att ett bygglov ändå behövs. Det ska nog inte vara några problem men det kostar dyrbar tid.

Efter mötet på samhällsbyggnadsförvaltningen åkte vi till Klintehamn och träffade vår bankman CarlOscar på handelsbanken.  Möten börjar bli vår vardag!

Andreas Forsberg har nu börjat rita på utbyggnaden av huset. Som vi tidigare nämnt så kommer vi att bygga ut bakåt på byggnaden (se bild nedan)Baksidan på huset plats för utbygge

En lång radda med telefonsamtal är ringda, elektriker, byggare, grävmaskinister, kommuntjänstemän och skorstenslagare ska samordnas.

 

About these ads
Dag 12

2 reaktioner på ”Dag 12

  1. Jag förstår att ni är ivriga att börja bygga! Ni får se den här tiden som kommer som en kompetenshöjning i era liv! Ett lärande! Säkert kommer många dagar av framgång och även motgång. Never ever give up!!!

    Kram Maud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s