Små detaljer och stora planer

Det är svårt att greppa alla saker som ska göras på gården och i vilken ände vi bör börja. Jag vet att det är dränering och ombyggnad av boningshuset som står på tur. Jag har ingen aning om hur det konkret kommer att gå till, eller vad min roll är i detta är. Därför glider mina tankar in på små detaljer som inte bör uppta min tid i detta skede. Just nu funderar jag mycket på spellistan som ska spelas i restaurangen, vilka kakor som jag ska baka och vilka koppar kaffet ska serveras i.

Jag älskar för övrigt två av äppelträden långt ner i trädgården. Det är två gamla åkeröäppelträd med fantastiskt goda äpplen. De ska helt klart stå kvar när vi röjer. Nu blir några av äpplena paj som ska avnjutas med de första gästerna på Stelor. Hela gänget från Twingly har intagit gården och nu vankas middag!

Categories: Bygget | 15 kommentarer

Post navigation

15 thoughts on “Små detaljer och stora planer

 1. Vilka koppar som kaffe ska serveras i är viktigt! Låt ingen säga något annat!

 2. Josefin

  Morotskaka såklart!! Kram

 3. mia

  Ja åkerö äpplena får du inte ta bort är mina favoriter glömde ta med några hem men nu har jag tid att komma ut o hjälpa till i trädgården sluta jobbet idag…

 4. Hej!
  Åkeröäpplen är jättegoda! Det blir säkert en mysig kaffestund. Skulle vilja hjälpa till men ni är så långt bort!

  Maud

 5. Pontus

  Äppelpajen var helt suverän Karin! Tack för en trevlig vistelse och hoppas vi kan komma tillbaka vid ett senare tillfälle.

 6. Ansluter mig Pontus – äppelpajen var en av de godaste jag har haft någonsin! Och så klart kommer vi tillbaka – fråga Björn om Customer Development och evalueringen ;)) Huset har en fantastisk bra känsla och jag ser fram emot att få spendera några nätter till i den. Felt instantly like home for some reason.

 7. Pingback: Twingly was here « Stelor towers

 8. Linnéa

  Jag vill komma o prova både kaffekoppar och äppelkaka! Låter fantastiskt spännande ert projekt! Hoppas vi ses snart, på ön eller i Norrpan (när var det ni skulle hitåt?).
  Kramar Linnéa

  • Härligt! Ni är välkomna när som helst, vi har ju gott om plats nu:) Vi kommer till link. 23:e, kanske kan styra upp en fika?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com. Adventure Journal-temat.

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: