Trädgårdsmästare

Första arbetsdagen i trädgården, strålande sol och mogna äpplen. Vi har upptäckt, släpat, letat verktyg och svurit över röjsågar som inte vill fungera. Trädgården är gigantisk, 2 hektar vildvuxen vegetation som ska tuktas. Efter en hel dag med sekatör och häcksax har vi inte lyckats göra några märkbara förändringar – mäktigt. Vi har insett att vi kommer behöva lägga mycket tid på att få fram parkkänslan som ligger vilande under vildvuxna pilträd.


Nu står det en paj av nyplockade Åkeröäpplen i ugnen och mina kinder är varma av solelden som höstsolen lyckats åstadkomma!

About these ads
Trädgårdsmästare

10 reaktioner på ”Trädgårdsmästare

 1. Ulrika skriver:

  Men…! Inte visste jag att denna blog fanns! Undanhåller ni saker för mig? ;P
  Kul idé iaf med att skriva om ert pensionat/hotel och hur det tar form. Hoppas jag kan se det till stor utsträckning live dock. :)
  Tack för mysig invigningsmiddag!
  Kram!

 2. Sara skriver:

  Åh, jag hade kju velat vara med, själv har jag begravt mina tomatplantor idag, fint det med på nåt märkligt sätt. kommer att följa med här med största iver, det här är ju en dröm!

 3. Ska inte vi hjälpa lite till med det här när vi kommer och hälsa på på onsdag? Typ trägårdskläder istället av gympakläder och Badminton? ;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s