Tillträde… check!

Idag har vi tillträtt Stelor!

Stelor är stället där jag och min fru under vintern skall bygga upp en hotell- och restaurangverksamhet. Om allt går enligt planerna så slår vi upp portarna och tar emot våra första gäster under maj nästa år. I dagsläget är det ett stycke gotländskt stenhus, två lador, några uthus och en vildvuxen trädgård. Under vintern skall huset bli ett hotell, en av ladorna bli en restaurang och den vildvuxna trädgården mer tuktad.

Vi som skall göra det här är jag, som heter Björn, och min fru Karin. Jag är 30 år och arbetar idag med Twingly, ett företag som jag var med och grundade för snart 5 år sedan. Karin är 29 år och jobbar som gymnasielärare på Donnergymnasiet. Vi gifte oss nu augusti och bor i Västergarn på Gotland sedan lite drygt ett år tillbaka. Vi kommer båda två ursprungligen från ön, men har bott i Linköping ett bra tag innan vi bestämde oss för att flytta tillbaka hit igen.

Ingen av oss har någon som helst erfarenhet av att bygga upp och driva hotell och restaurang. Men vi lär oss nog, det är jag övertygad om. På den här bloggen kommer vi att dokumentera vår, förmodligen något brokiga, väg från noviser som precis har köpt ett bostadshus, till hotelldirektörer med ett av Gotlands attraktivaste boende.

About these ads
Tillträde… check!

18 reaktioner på ”Tillträde… check!

 1. Ulla Gabrielsson skriver:

  Oh – vad vi tycker det ska bli roligt att få följa ert arbete med Stelors utveckling och framtid… säg till när vi kan få en runttur i huset och på ägorna!
  Kram och lycka till/Ulla och Lasse

 2. anmara skriver:

  Finissima, Björn och Karin :)

  Har sparat länken direkt i min Blogroll och ser fram emot att läsa mer här.

  Lycka till med allt, det känns väldigt spännande och jag är helt säker på att ni kommer att göra ett kanon jobb! Jag menar, finns något trevligare att syssla med under en vinter på Gotland?? Ses på onsdag! Det bli förresten den första gång jag får sätta mina lilla fötter på era vackra ö och jag ser mycket fram emot det!

 3. Sabina Nyström skriver:

  Hej Karin och Björn!

  Vill först börja att säga grattis att ni nu är man och hustru :)

  Kul att ni köpt huset som ska bli hotell, jag tror det kommer bli kanon. Alla golfare kommer bli glada att ha någonstans att bo när de besöker Kronis.

 4. stina skriver:

  Grattis, vad kul! Vi bokar ett rum redan nu inför nästa sommar.
  Har precis fått ert tjusiga tackkort, vad fina ni är.
  Hoppas vi ses snart.
  Kram
  Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s